Slider

Zoek & Boek

Alle accommodaties

6 accommodaties

De Abeel

Pelikaanweg

De schitterende lichtvolle villa 'Abeel' kijkt aan de oostzijde uit op de landerijen waar Schotse Hooglanders grazen. Aan de westzijde, vanuit het venster in de eethoek, is er zicht op duintjes en de bosrand. De grote zit/slaapkamer op de bovenverdieping geeft een fraai uitzicht op landerijen en zonsopkomst. De slaapkamergordijnen zijn overigens overal lichtwerend.

8
2
De Koog - Texel

De Berk

Pelikaanweg

De Berk heeft vanaf het terras uitzicht op een royale duinpartij, die de tuin omzoomd en beschutting biedt aan het huis. Vanuit de woonkamer heeft u tevens zicht op de duintjes en de bosrand.

6
2
De Koog - Texel

De Conifeer

Pelikaanweg

De Conifeer ligt omsloten door bosschages en een dijk. Vanuit de woonkamer en op het terras in de tuin heeft u, weliswaar indirect, uitzicht op de bosrand. Deze villa heeft naar de voordeur toe een romantisch poortje opgetrokken uit bielzen en bogen. Qua uiterlijk en inrichting is dit huis exact hetzelfde als “De Abeel”, maar heeft een wat intiemere sfeer.

8
2
De Koog - Texel

De Den

Pelikaanweg

De Den heeft een schitterend uitzicht op de bosrand en een natuurtuin die ingericht is met waterplas en duinen. De tuin is gedeeltelijk afgeschermd met een bijzondere dijk waar het grootste deel van het jaar verrassend veel bloeit en spontaan opkomt.

6
2
De Koog - Texel

De Eik

Pelikaanweg

De Eik bevindt zich aan het einde van ons slingerwegje en heeft zelfs nog meer privacy dan alle andere huizen, met fenomenaal uitzicht op de natuurtuin en de bosrand.

6
2
De Koog - Texel

De Forsythia

Pelikaanweg

Met heel veel plezier presenteren wij ons nieuwe 6-persoons vakantiehuis “De Forsythia”. Met deze schitterende luxe vakantiewoning heeft “Park Duinrand” nu zijn laatste nieuwe stek om ontspannen uw vakantie te vieren.

6
2
De Koog - Texel

Corien Kuip-Groenendijk / Dirk Kuip

Pelikaanweg 1B
1796NN - De Koog, Texel

Tel: (06) 1811 52 09
Tel/fax: (0222) 321 613
E-mail: info@duinrandtexel.nl

Wij zijn aangesloten bij de VVV en het Texels Ondernemers Platform (TOP).