Slider

Alle accommodaties

5 accommodaties

De Abeel

Pelikaanweg

Deze schitterende lichtvolle villa kijkt aan de oostzijde uit op de landerijen waar Schotse Hooglanders grazen. Aan de westzijde, vanuit het venster in de eethoek, is er zicht op een duintjes en de bosrand. De grote zit/slaapkamer op de bovenverdieping geeft een fraai uitzicht op landerijen en zonsopkomst. De slaapkamergordijnen zijn overigens overal licht werend.

8
2
De Koog - Texel

De Berk

Pelikaanweg

Heeft vanaf het terras uitzicht op een royale duinpartij, die de tuin omzoomd en beschutting biedt aan het huis. Vanuit de woonkamer heeft u tevens zicht de duintjes en op de bosrand.

6
2
De Koog - Texel

De Conifeer

Pelikaanweg

Dit huis ligt omsloten door bosschages en een dijk. Vanuit de woonkamer en op het terras in de tuin heeft u, weliswaar indirect, uitzicht op de bosrand. Deze villa heeft naar de voordeur toe een romantisch poortje opgetrokken uit bielzen en bogen. Qua uiterlijk en inrichting is dit huis exact hetzelfde als “De Abeel”, maar heeft een wat intiemere sfeer.

8
2
De Koog - Texel

De Den

Pelikaanweg

Met schitterend uitzicht op de bosrand en een natuurtuin die ingericht is met waterplas en duinen. De tuin van “de Den” is gedeeltelijk afgeschermd met een bijzondere dijk waar het grootste deel van het jaar verrassend veel bloeit en spontaan opkomt.

6
2
De Koog - Texel

De Eik

Pelikaanweg

Dit huis bevindt zich aan het einde van ons slingerwegje en heeft zelfs nog meer privacy dan alle andere huizen. met fenomenaal uitzicht op de natuurtuin en de bosrand.

6
2
De Koog - Texel